Sensodyne Rapid Relief -hammastahnan vaikutustapa

Lue, miten hampaiden vihlonta lievittyy jo 60 sekunnissa*

Tehtävämme Sensodynella on tutkia hampaiden vihlonnan syitä, jotta vaivaa voidaan todella lievittää. Vihlontaa voi esiintyä, kun hampaan pehmeä sisäosa eli hammasluu paljastuu, jolloin esiin tulee pieniä hammaskanavia. Kylmää, kuumaa, makeaa tai hapanta ruokaa syödessä signaalit kulkevat näitä kanavia pitkin aktivoiden hampaan sisällä olevan hermon. Seurauksena voi olla välitön, äkillinen, terävä vihlontakipu.

Hampaita vihloo jopa yhdellä kolmesta, mutta vain kolmannes hoitaa vaivaa.* Lisäksi 70 % on sitä mieltä, että vihlonta vie syömisestä ja juomisesta ilon, ja moni välttelee kipua mitä erilaisimmin tavoin.* Näitä tapoja ovat esimerkiksi tiettyjen ruokien ja juomien vältteleminen, toispuoleinen syöminen tai juominen, hampaiden peittäminen kielellä, hampaiden harjaustekniikan vaihtaminen ja suun peittäminen huivilla kylmällä säällä.

Tällaisiin välttelytapoihin ei kuitenkaan tarvitse turvautua, sillä olemassa on yksinkertainen ratkaisu: uusi hammastahna Sensodyne Rapid Relief. Se tarjoaa kliinisesti osoitetyn lievityksen vihlontaan jo 60 sekunnissa* ja pitkäkestoisen suojan käytettäessä tuotetta kahdesti päivässä. 

 

Vaikutustapa lyhyesti

Sensodyne Rapid Relief -hammastahnan ainutlaatuinen koostumus on kehitetty lievittämään vihlontaa nopeasti. Se sisältää optimoidun polymeerisysteemin, joka saa aikaan aktiivisen ainesosan (tinafluoridin) nopean vaikutuksen.

Tämä polymeerisysteemi muodostaa geelimäisen tukirakenteen, joka pitää tinafluoridin paikoillaan estäen sen huuhtoutumisen pois suusta. Näin paljastuneet hammaskanavat saadaan suojattua nopeasti.

Sensodyne Rapid Relief -hammastahna lievittää vihlontaa nopeasti ja antaa pitkäkestoisen suojan kahdesti päivässä käytettynä. Lisäksi se saa suun tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta.

Nopea LIEVITYS ja pitkäkestoinen suoja**Kahdesti päivässä käytettynä

Tee Sensodyne-verkkotesti

Aiheuttaako kuumien, kylmien tai makeiden ruokien nauttiminen joskus äkillistä, terävää kipua? Kyse voi olla hampaiden vihlontaherkkyydestä. Tutustu hampaiden vihlontaan ja sitä lievittäviin tuotteisiin Sensodyne-verkkotestin avulla.

Tee Sensodyne-verkkotesti

Vihlonnan kasvot -projekti

Projekti, joka auttaa elämään arkea ilman vihlontaa

 

 

Lue lisää