Tietoa Sensodynesta

Tietoa Sensodynesta

Keitä me olemme

Olemme hammaslääkäreiden eniten suosittelema* tuotemerkki vihloville hampaille Suomessa, ja ihmiset luottavat meihin. Miksi? Vastaus on yksinkertaisesti se, että Sensodyne-valikoiman on todettu lievittävän hampaiden vihlontaa ja antavan pitkäkestoisen suojan hampaiden vihlontaa vastaan, kun harjaat hampaat kahdesti päivässä.
*Dental Recommendation Tracking in Benelux Nordics; Nov 2020; GSK Data On File

Visiomme

Tulevaisuus ilman vihlovia hampaita.

"Olemme omistautuneet luomaan tulevaisuuden, jossa jokainen päivä on vihlonnasta vapaa"

Tarinamme

1961

1961

Sensodyne Original, ensimmäinen vihlontaa vähentävä, strontiumkloridia sisältävä hammastahna tuodaan markkinoille Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

1980

1980

Sensodyne Original, ensimmäinen kaliumnitraattia sisältävä hammastahna (joka salpaa hampaan sisällä olevat hermopäätteet) tulee markkinoille. Sen on kliinisesti todistettu lievittävän hampaiden vihlontaa, kun sitä käytetään kahdesti päivässä.

Pronamel auttaa suojaamaan hampaita eroosiolta.

2010

Sensodyne Pro-Emalj tulee markkinoille. Sen optimoitu koostumus auttaa suojaamaan hammaskiillettä hammaseroosion vaikutuksilta.

2010

2017

Sensodyne Repair & Protect, 5 % NovaMin-teknologiaa ja fluoria sisältävä hammastahna, tulee markkinoille. Se *korjaa hampaiden vihlovia alueita muodostaen suojaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle.

*Muodostaa suojakerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.

Tutkimustyömme

Hampaiden vihlonnan asiantuntijoina olemme sitoutuneet työskentelemään yhdessä tutkimuslaitosten ja laboratorioiden kanssa. Näiden suhteiden kautta voimme lisätä tietoa ja ymmärrystä hampaiden vihlonnasta ja sen vaikutuksesta ihmisten elämään. Tekemällä tieteestä työmme keskipisteen, jatkamme viimeisimpien tieteellisten innovaatioiden soveltamista ja autamme lievittämään yhä useampien ihmisten hampaiden vihlontaa.

Tieteemme

Teknologiat vihlonnan lievittämiseen

Sensodyne-tuotteet sisältävät useita tutkijoidemme valmistamia erikoisteknologioita hampaiden vihlonnan lievitykseen. Näitä ovat esimerkiksi kaliumnitraatti, NovaMin ja tinafluoridi, jotka joko salpaavat hampaan sisällä olevia hermopäätteitä tai suojaavat paljastunutta hammasluuta.

Kaliumnitraatti

Kaliumnitraatti

Lue, miten kaliumnitraatti salpaa hampaan sisällä olevat hermopäätteet.

NovaMin

NovaMin

Lue, miten NovaMin luo korjaavan* suojakerroksen paljastuneiden hammasluun kanavien päälle.

*Muodostaa suojakerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.