Henkilökohtainen Sensodyne-profiilisi on valmis

Verkkotestissä kerroit meille, että sinulla ei ole diagnosoitu olevan vihlovia hampaita, etkä vaikuta tällä hetkellä kärsivän epämukavuudesta johtuen joistakin tyypillisistä hampaiden vihlonnan aiheuttajista.

Verkkotestissä kerroit meille, että sinulla ei ole diagnosoitu olevan vihlovia hampaita. Vaikuttaa siltä, että koet joitakin tyypillisiä hampaiden vihlontaan liittyviä oireita.

Suosittelemme, että käyt hammaslääkärin vastaanotolla neuvojen saamiseksi, ja näytät Sensodyne-profiilisi kertoaksesi tuntemuksistasi.

Kun hammaslääkäri on varmistanut vihlovien hampaiden diagnoosin, tavoitteenamme on auttaa sinua huolehtimaan hampaistasi paremmin ja helpottamaan kivuliasta vihlontaa, käyttäen Sensodyne-profiiliasi lähtökohtana.

Verkkotestissä kerroit meille, että sinulla on aiemmin diagnosoitu olevan vihlovat hampaat, mutta et vaikuta tällä hetkellä kärsivän epämukavuudesta tästä johtuen.

Verkkotestissä kerroit meille, että hammaslääkäri on diagnosoinut sinulla olevan vihlovat hampaat. Vastauksistasi päättelemme, että jotkut hampaiden vihlonnan tyypillisistä oireista vaikuttavat elämänlaatuusi.

Tavoitteenamme on antaa ohjeita vihlovien hampaiden hoitoon sekä helpottamaan kivuliasta vihlontaa, käyttäen Sensodyne-profiiliasi lähtökohtana.

Kysy hammaslääkäriltä

Muistathan, että hampaiden vihlonnan lisäksi hammaskipuun voi olla monta muuta syytä. Jos tunnet epämukavuutta tai kipua hampaissasi, suosittelemme, että käyt hammaslääkärissä kysymässä neuvoa mahdollisimman pian.