Sensodyne Clean & Fresh

  • Pitkäkestoinen suoja vihlonnalta*
  • Vaahtoava ominaisuus
  • Auttaa poistamaan hammasplakkia*
  • Tarjoaa kaikki tavanomaisen hammastahnan edut*

Sensodyne Clean & Fresh -hammastahna on erityisesti suunniteltu lievittämään vihlontaa. Sensodyne hammaslääkäreiden eniten suosittelema hammastahna vihloville hampaille*. Kun hammaskiille kuluu pois tai kyseessä on ienvetäytymä, alla oleva dentiini paljastuu. Tämä voi johtaa vihlontaan, esimerkiksi kylmiä ja kuumia juomia nautittaessa.
Sensodyne Clean & Fresh -hammastahna vaikuttaa hampaan sisällä ja auttaa rauhoittamaan sen hermoja vuorokauden ympäri* jättäen jälkeensä pitkäkestoisen raikkauden tunteen vaahtotekniikalla.

* Kahdesti päivässä käytettynä

Original-hammastahna

Tuotetiedot

Aktiiviset ainesosat

Kaliumnitraatti. Natriumfluoridi.

Muut ainesosat

Vesi, hydratoitu silika, sorbitoli, glyseroli, natriumtrifosfaatti, PEG-6, natriumlauryylisulfaatti, aromi, ksantaanikumi, natriumhydroksidi, kokoamidopropyylibetaiini, sakariininatrium, limoneeni, CI42090.

Ohjeet

KÄYTA AINA OHJEEN MUKAAN

Harjaa hampaat kaksi, korkeintaan kolme kertaa päivässä. Vältä nielemistä ja sylje pois.

Varoitukset

Vihlovat hampaat voivat olla merkki taustalla olevasta ongelmasta, joka vaatii välitöntä hoitoa. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, varaa aika hammaslääkärille.
Ei lasten ulottuville.
Alle 12-vuotiaille ainoastaan hammaslääkärin tai lääkärin ohjeen mukaan.
Jos koet ärsytystä, lopeta tuotteen käyttö.
Kerro mahdollisimman pian hammaslääkärille tai lääkärille, jos suusi tai kasvosi turpoavat.

Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima