Repair and Protect - vahvat ja terveet hampaat

Korjaa**, vahvistaa ja suojaa hampaitasi vihlonnalta kahdesti päivässä käytettynä.

Sensodyne® | Repair and Protect Whitening -hammastahna

Sensodyne Repair & Protect Whitening 

  • Lievittää vihlontaa*
  • Ympärivuorokautinen suoja vihlontaa vastaan*
  • Suoja reikiintymistä vastaan
  • Korjaa** vihlovia hampaita päivittäin
  • Raikastaa

Hammasluun paljastuneet alueet ovat herkkiä ja aiheuttavat hampaiden vihlontaa. Sensodyne Repair & Protect Whitening -hammastahnan avulla näitä alueita voidaan korjata**. Sensodyne Repair & Protect Whitening -hammastahnan sisältämä NovaMin hakeutuu vihloville alueille ja muodostaa hampaan kaltaisen kerroksen niiden pinnalle. Kahdesti päivässä käytettynä se auttaa korjaamaan** ja suojaamaan hampaitasi vihlonnalta. Samalla Sensodyne Repair & Protect Whitening -hammastahna auttaa säilyttämään hampaittesi luonnollisen valkoisuuden*.

*Kahdesti päivässä käytettynä.

**Muodostaa suojakerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.

Repair and Protect Whitening -hammastahna
Paljastunut hammasluu

Paljastunut hammasluu aiheuttaa vihlontaa

Valkaisu

Valkaisu

Suoja reikiintymistä vastaan

Lievittää vihlontaa kahdesti päivässä käytettynä

Sensodyne Repair & Protect -hammastahna voi jopa korjata* vihlovia hampaita ja antaa pitkäkestoisen suojan. Sen aktiivinen ainesosa, Novamin, muodostaa korjaavan* kerroksen hampaidesi vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä. Harjattaessa hampaita kahdesti päivässä Sensodyne Repair and Protect -hammastahna lievittää vihlontaa tehokkaasti ja pitkään ja antaa myös päivittäisen suojan reikiintymistä vastaan.

*Muodostaa suojakerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.

Tuotetiedot

Aktiiviset ainesosat

NovaMin, kaliumnitraatti, natriumfluoridi (1450 ppm F¯).

Muut ainesosat

Glyseroli, PEG-8, piihappo, kokamidopropyylibetaiini, natriumkokoyylimetyylitauraatti, titaanidioksidi, aromi, polyakryylihappo, sakariininatrium, imoneeni.

Ohjeet

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset:

  • Laita n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa pehmeäharjaksiseen hammasharjaan.
  • Harjaa hampaita huolella ainakin 1 minuutin ajan kahdesti päivässä (aamuisin ja iltaisin), ei enempää kuin 3 kertaa päivässä, tai hammaslääkärin tai lääkärin suosituksen mukaan. Harjaa kaikki hampaiden vihlovat alueet. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.

Alle 12-vuotiaat lapset:

  • Kysy neuvoa hammaslääkäriltä tai lääkäriltä.

Varoitukset

Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö. Keskustele hammaslääkärin kanssa, jos:

  • Vihlonta jatkuu tai pahenee. Hampaiden vihlonta voi viitata ongelmaan, joka saattaa vaatia välitöntä hammaslääkärin hoitoa.
Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima