Repair and Protect - vahvat ja terveet hampaat

Korjaa**, vahvistaa ja suojaa hampaitasi vihlonnalta kahdesti päivässä käytettynä.

Sensodyne® | Repair and Protect -hammastahna

Sensodyne Repair & Protect

  • Lievittää vihlontaa*
  • Ympärivuorokautinen suoja vihlontaa vastaan*
  • Suoja reikiintymistä vastaan
  • Korjaa** vihlovia hampaita päivittäin
  • Raikastaa

Sensodyne Repair & Protect -hammastahna voi jopa korjata** hampaan vihlovia alueita ja antaa pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan*. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan** kerroksen hampaidesi vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä. Harjattaessa hampaat kahdesti päivässä Sensodyne Repair & Protect -hammastahna lievittää vihlontaa tehokkaasti ja pitkään ja antaa myös päivittäisen suojan reikiintymistä vastaan.

*Kahdesti päivässä käytettynä.

**Muodostaa suojakerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.

Repair and Protect -hammastahna
Paljastunut hammasluu

Paljastunut hammasluu aiheuttaa vihlontaa

Valkaisu

NovaMin muodostaa suojaavan kerroksen

Suoja reikiintymistä vastaan

Lievittää vihlontaa kahdesti päivässä käytettynä

Sensodyne Repair & Protect -hammastahna voi jopa korjata* vihlovia hampaita ja antaa pitkäkestoisen suojan. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaidesi vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä. Harjattaessa hampaita kahdesti päivässä Sensodyne Repair & Protect -hammastahna lievittää vihlontaa tehokkaasti ja pitkään ja antaa päivittäisen suojan reikiintymistä vastaan.

Tuotetiedot

Aktiiviset ainesosat

NovaMin, kaliumnitraatti, natriumfluoridi (1450 ppm F¯).

Muut ainesosat

Glyseroli, PEG-8, piihappo, kokamidopropyylibetaiini, natriumkokoyylimetyylitauraatti, aromi, titaanidioksidi, polyakryylihappo, sakariininatrium, limoneeni.

Ohjeet

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset:

  • Laita n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa pehmeäharjaksiseen hammasharjaan.
  • Harjaa hampaita huolella ainakin 1 minuutin ajan kahdesti päivässä (aamuisin ja iltaisin), ei enempää kuin 3 kertaa päivässä, tai hammaslääkärin tai lääkärin suosituksen mukaan. Harjaa kaikki hampaiden vihlovat alueet. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.

Alle 12-vuotiaat lapset:

  • Kysy neuvoa hammaslääkäriltä tai lääkäriltä.

Varoitukset

Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö. Keskustele hammaslääkärin kanssa, jos:

  • Vihlonta jatkuu tai pahenee. Hampaiden vihlonta voi viitata ongelmaan, joka saattaa vaatia välitöntä hammaslääkärin hoitoa.
Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima