Sensodyne Rapid

  • Lievittää vihlontaa*
  • Ympärivuorokautinen suoja vihlontaa vastaan*
  • Suoja reikiintymistä vastaan
  • Raikas maku

Lievittää vihlontaa nopeasti** 60 sekunnissa. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan. Sisältää natriumfluoridia,, joka suojaa ja vahvistaa hammaskiillettä.

*Kahdesti päivässä käytettynä.
**Kun ohjeita noudatetaan, tulokset voivat vaihdella. 

Rapid-hammastahna

Tuotetiedot

Aktiiviset ainesosat

Strontiumasetaatti, natriumfluoridi (1040 ppm F¯).

Muut ainesosat

Vesi, sorbitoli, piihappo, glyseroli, natriumkokoyylimetyylitauraatti, ksantaanikumi, titaanidioksidi, aromi, sakariininatrium, natriumpropyyliparabeeni, natriummetyyliparabeeni, limoneeni

Ohjeet

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset:

  • Laita n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa pehmeäharjaksiseen hammasharjaan.
  • Harjaa hampaita huolella ainakin 1 minuutin ajan kahdesti päivässä (aamuisin ja iltaisin), ei enempää kuin 3 kertaa päivässä, tai hammaslääkärin tai lääkärin suosituksen mukaan. Harjaa kaikki hampaiden vihlovat alueet. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.

Alle 12-vuotiaat lapset:

  • Kysy neuvoa hammaslääkäriltä tai lääkäriltä.

Varoitukset

Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö. Keskustele hammaslääkärin kanssa, jos:

  • Vihlonta jatkuu tai pahenee. Hampaiden vihlonta voi viitata ongelmaan, joka saattaa vaatia välitöntä hammaslääkärin hoitoa.
Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima