Sensodyne Rapid Relief

  • Kliinisesti osoitettu lievitys vihlontaan jo 60 sekunnissa
  • Pitkäkestoinen suoja kahdesti päivässä käytettynä

Sensodyne Rapid Relief -hammastahnan on kliinisesti osoitettu lievittävän vihlontaa jo 60 sekunnissa. Sen ainutlaatuinen koostumus muodostaa nopeasti suojan hampaittesi vihloville alueille. Se lievittää vihlontaa nopeasti kahdesti päivässä käytettynä ja vahvistaa suojakerrosta joka harjauskerralla.

Rapid Relief

Tuotetiedot

Ainesosat

Glyseriini, PEG-8, hydratoitu piidioksidi, pentanatriumtrifosfaatti, aromi, natriumlauryylisulfaatti, titaanidioksidi, karbomeeri, tinafluoridi, kokamidopropyylibetaiini, sakkariininatrium, natriumfluoridi, limoneeni.

 

Sisältää 0,454 % tinafluoridia ja 0,0721 natriumfluoridia (1 450 ppm fluoridia).

Käyttöohjeet

Käytä kahdesti päivässä, kuitenkin enintään kolmesti päivässä. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.

Varoitukset

Jos ärsytystä ilmenee, lopeta käyttö. Hampaiden vihlonta voi viitata ongelmaan, joka saattaa vaatia välitöntä hammaslääkärin hoitoa.

Jos vihlonta jatkuu tai pahenee, käy hammaslääkärissä. Tuotetta ei saa antaa alle 12-vuotiaille, ellei hammaslääkäri tai lääkäri toisin määrää.

Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Aiheuttaako kuumien, kylmien tai makeiden ruokien nauttiminen joskus äkillistä, terävää kipua? Kyse voi olla hampaiden vihlontaherkkyydestä. Tutustu hampaiden vihlontaan ja sitä lievittäviin tuotteisiin Sensodyne-verkkotestin avulla.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima