Pronamel auttaa ehkäisemään hampaiden eroosiota.
Pro-Emalj® White-hammastahna

Sensodyne Pro-Emalj Gentle Whitening

  • Suojaa hampaita hapon aiheuttamalta eroosiolta.
  • Kovettaa hammaskiillettä
  • Lievittää vihlontaa*
  • Suoja reikiintymistä vastaan
  • Kehitetty värjäymien hellävaraiseen poistoon

Päivittäisen ravinnon sisältämät hapot pehmittävät hampaittesi suojapintaa, mikä tekee siitä ajan myötä herkemmin kuluvan. Pro-Emalj Gentle Whitening -hammastahna on erityisesti kehitetty suojaamaan hampaita happoeroosion vaikutuksilta. Pro-Emalj Gentle Whitening -hammastahna suojaa hampaitasi reikiintymiseltä ja samalla se poistaa värjäymiä hampaitasi hellävaroen käytettäessä tuotetta kaksi kertaa päivässä.

*Kahdesti päivässä käytettynä.

ProNamel® Gentle Whitening Toothpaste

Kaikki hammastahnat eivät ole samanlaisia. Pro-Emalj-hammastahnan ainutlaatuinen koostumus auttaa suojaamaan, vahvistamaan ja kovettamaan hammaskiillettä happoeroosion vaikutuksilta – joka päivä.

 

Päivittäisen ravinnon sisältämät hapot kasvattavat riskiä hampaiden happoeroosiolle helpommin kuin uskommekaan. Jo neljä happohyökkäystä voi olla riski hammaskiilteelle.

 

Mitkä ruoat aiheuttavat happoeroosiota? Yllättävän monet jokapäiväiset terveelliset ruoat, kuten hedelmät, mehut, sitruunavesi tai jopa salaatinkastikkeet voivat heikentää hammaskiillettä ja altistaa sen kulumiselle. Myös virvoitusjuomat ja viini altistavat kiilteen happoeroosiolle. Kiinnittämällä huomiota päivittäisiin ruokailutottumuksiin sekä käyttämällä Pro-Emalj-hammastahnaa pystytään happoeroosion vaikutuksia ennaltaehkäisemään.

Tuotetiedot

Aktiiviset ainesosat

Kaliumnitraatti, natriumfluoridi (1450 ppm F¯).

Muut ainesosat

Vesi, sorbitoli, piihappo, glyseroli, PEG-6, kokamidopropyylibetaiini, aromi, titaanidioksidi, ksantaanikumi, sakariininatrium, natriumhydroksidi, limoneeni.

Ohjeet

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset:

  • Laita n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa pehmeäharjaksiseen hammasharjaan.
  • Harjaa hampaita huolella ainakin 1 minuutin ajan kahdesti päivässä (aamuisin ja iltaisin), ei enempää kuin 3 kertaa päivässä, tai hammaslääkärin tai lääkärin suosituksen mukaan. Harjaa kaikki hampaiden vihlovat alueet. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.

Alle 12-vuotiaat lapset:

  • Kysy neuvoa hammaslääkäriltä tai lääkäriltä.

Varoitukset

Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö. Keskustele hammaslääkärin kanssa, jos:

  • Vihlonta jatkuu tai pahenee. Hampaiden vihlonta voi viitata ongelmaan, joka saattaa vaatia välitöntä hammaslääkärin hoitoa.
Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima