Sensodyne Precision Extra Soft -hammasharja

Erittäin pehmeät silkkiset harjakset. Erittäin pehmeät ja kapenevat harjakset on suunniteltu erityisesti puhdistamaan hellävaraisesti hampaiden pinnat ja ienrajan. Pienen ja pehmeän harjaspään ansiosta jopa vaikeampien alueiden perusteellinen ja hellävarainen puhdistaminen on mahdollista. Luistamaton varsi takaa pitävän otteen. Muista vaihtaa hammasharja säännöllisin väliajoin. Suosittelemme käyttämään Sensodyne-hammastahnaa kahdesti päivässä, jotta vihlovien hampaiden hoito olisi mahdollisimman tehokasta.

Sensodyne®  Precision Extra Soft hammasharja

Tuotetiedot

Suosittelemme käyttämään Sensodyne-hammastahnaa kahdesti päivässä, jotta vihlovien hampaiden hoito olisi mahdollisimman tehokasta.

Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima