Sensodyne Extra Fresh Gel

  • Lievittää vihlontaa*
  • Suojaa pitkäkestoisesti vihlonnalta*
  • Suojaa reikiintymiseltä
  • Erittäin raikas maku
  • Geelimäinen koostumus
  • Raikastaa hengitystä pitkäkestoisesti

*Kaksi kertaa päivässä käytettynä

Sensodyne Extra Fresh Gel -hammastahna jättää koko suun raikkaan tuntuiseksi. Kaksi kertaa päivässä käytettynä se rakentaa rauhoittavan suojan hampaan sisällä olevan hermon ympärille ja auttaa estämään vihlovan tunteen palaamisen. Sensodyne Extra Fresh Gel -hammastahna antaa sekä pitkäkestoisen raikkauden tunteen että päivittäisen suojan vihlonnalta, ja lisäksi siinä on kaikki tavallisen fluorihammastahnan hyödyt.

Extra Fresh -hammastahna

Tuotteen tiedot

Aineosat

Vesi, sorbitoli, hydratoitu piidioksidi, glyseriini, kaliumnitraatti, aromi, kokamidopropyylibetaiini, ksantaanikumi, natriumfluoridi, sakkariininatrium, natriumhydroksidi, limoneeni, Cl 42090.

 

Sisältää 0,315 % natriumfluoridia (1 450 ppm fluoridia).

Ohjeet

Käytä kahdesti tai enintään kolmesti päivässä. Vältä valmisteen nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.

Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimet

Hampaiden vihlonta voi viitata välitöntä hoitoa vaativaan ongelmaan. Jos oireet pitkittyvät tai pahenevat, käy hammaslääkärissä. Ei lasten ulottuville. Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman hammaslääkärin tai lääkärin suositusta. Jos ärsytystä esiintyy, lopeta valmisteen käyttö. Jos havaitset suun tai kasvojen turvotusta, ota mahdollisimman pian yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin.

Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima