Uudessa Sensodyne Gentle Whitening -hammastahnassa on entistä parempi koostumus, joka antaa paremman valkaisevan vaikutuksen vihloville hampaille*.

Sensodyne Gentle Whitening

  • Pitkäkestoinen helpotus vihlontaan*
  • Auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden
  • Auttaa poistamaan värjäymiä
  • Antaa saman hyödyn kuin normaali hammastahna
  • Raikas mintunmaku

Uudella Sensodyne Gentle Whitening -hammastahnalla on entistä parempi
valkaiseva vaikutus vihloville hampaille verrattuna aikaisempaan koostumukseen*.

Valkaiseva vaikutus vihloville hampaille

Uudella Sensodyne Gentle Whitening -hammastahnalla on entistä parempi koostumus verrattuna aikaisempaan koostumukseen**. Uudessa koostumuksessa on parempi valkaiseva vaikutus, joka tekee hampaistasi entistä valkoisemmat ja auttaa poistamaan värjäymiä hellävaraisesti. Kahdesti päivässä harjattuna, Sensodyne Gentle Whitening antaa pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan ja tekee hampaistasi valkoisemmat.

Repair and Protect Extra Fresh Toothpaste

Miksi valita Sensodyne Gentle Whitening valkaisemaan vihlovia hampaita?

Jos sinulla on vihlovat hampaat, johtuu se todennäköisimmin paljastuneesta hammasluusta. Hammasluu on hampaan pehmeämpi sisäosa ja sijaitsee kiilteen alla. Sen tuhannet pienet kanavat johtavat suoraan hampaan ytimessä sijaitseviin hermoihin, jotka aiheuttavat hampaan vihlonnan esimerkiksi kuumia tai kylmiä juomia nautittaessa.
 

Uusi Sensodyne Gentle Whitening -hammastahna antaa pitkäaikaisen suojan vihlontaa vastaan* ja palauttaa hampaittesi luonnollisen valkoisen värin poistamalla väjäymiä.

*kahdesti päivässä käytettynä
**verrattuna aikaisempaan koostumukseen

Tuotetiedot

Aktiiviset ainesosat

Kaliumnitraatti, natriumfluoridi (1450 ppm F¯).

Muut ainesosat

Vesi, piihappo, sorbitoli, glyseroli, pentanatriumtrifosfaatti, PEG-6, alumiini, aromi, titaanidioksidi, natriumkokoyylimetyylitauraatti,
kokamidopropyylibetaiini, ksantaanikumi, natriumhydroksidi, sakariininatrium.

Ohjeet

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset:

  • Laita n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa pehmeäharjaksiseen hammasharjaan.
  • Harjaa hampaita huolella ainakin 1 minuutin ajan kahdesti päivässä (aamuisin ja iltaisin), ei enempää kuin kolme kertaa päivässä, tai hammaslääkärin tai lääkärin suosituksen mukaan. Harjaa kaikki hampaiden vihlovat alueet. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.

Alle 12-vuotiaat lapset:

  • Kysy neuvoa hammaslääkäriltä tai lääkäriltä.

Varoitukset

Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö. Keskustele hammaslääkärin kanssa, jos:

  • Vihlonta jatkuu tai pahenee. Hampaiden vihlonta voi viitata ongelmaan, joka saattaa vaatia välitöntä hammaslääkärin hoitoa.
  • Kerro mahdollisimman pian hammaslääkärille tai lääkärille, jos suusi tai kasvosi turpoavat.
Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima