Bamse

  • Bamse-hammastahna on kehitetty erityisesti lapsille. Se sisältää suositellun määrän fluoria. Auttaa ehkäisemääm hampaiden reikiintymistä.
  • Mieto mintun maku.
Bamse-hammastahna

Tuotetiedot

Aktiiviset ainesosat

Natriumfluoridi (1000 ppm F¯).

Muut ainesosat

Vesi, piihappo, sorbitoli, glyseroli, ksantaanikumi, titaanidioksidi, aromi, sakariininatrium,  natriumkokoyylimetyylitauraatti , kokamidopropyylibetaiini

Ohjeet:

Noudata aina etiketissä olevia ohjeita. Harjaa kahdesti päivässä, ei useammin kuin kolmasti, vältä nielemistä ja sylje pois. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos ärsytystä ilmaantuu, käyttö on lopetettava. Alle 6-vuotiaat lapset: käytä herneenkokoinen määrä ja valvo harjaamista vähentääksesi lapsen nielemän hammastahnan määrää. Jos saat/lapsesi saa fluoria muista lähteistä, keskustele hammaslääkärin tai lääkärin kanssa. 

Varoitukset

Jos ärsytystä ilmaantuu, käyttö on lopetettava.

Tee Sensodynen Verkkotesti

Tee Sensodyne-verkkotesti

Saavatko kuumat, kylmät ja sokeriset ruoat joskus aikaan äkillistä, terävää kipua hampaissasi? Saatat kärsiä vihlovista hampaista. Tee Sensodyne-verkkotesti saadaksesi tietoa hampaiden vihlonnasta ja tuotteista, jotka saattavat auttaa sinua.

Sensodyne-verkkotesti

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect

Sensodyne Repair & Protect suojaa ja korjaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Katso Sensodyne-valikoima