Auta lasta saamaan elämänmullistava huulihalkioleikkaus

Joka vuosi maailmaan syntyy yli 200 000 lasta, joilla on huulihalkio ja keskimäärin yhdellä 700:sta lapsesta on huulihalkio syntyessään. GSK ja SmileTrain tekevät yhteistyötä parantaakseen näiden lasten elämää. Smile Train on kansainvälinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka tarjoaa ilmaisia huulihalkioleikkauksia ja monipuolista hoitoa apua tarvitseville lapsille kaikkialla maailmassa. Heidän kestävä mallinsa tarjoaa tietoa, välineistöä ja mahdollisuuden paikallisille terveydenhoidon ammattilaisille auttaa lapsia paikallisesti.

 

Label_NY_FI

Ei tiedetä tarkkaan, mikä aiheuttaa huulihalkion, mutta yleensä siihen vaikuttaa sekä geneettiset tekijät että ympäristö. Huulihalkio voi aiheuttaa lapselle vaikeuksia syödä ja puhua. Operaatio on turvallinen ja tehokas, ja sen ansiosta lapsi pääsee näkemään ensi kertaa oman hymynsä ja hänen elämänlaatu paranee pysyvästi.

Käyttöehdot

GSK, Sensodyne, Parodontax ja Corega -tuotteiden tuottaja, tukee SmileTrain -järjestöä globaalisti vuosittaisella 1,47 miljoonan dollarin lahjoituksella.Suomessa kampanja on voimassa KCM-myymälöissä 24.3-13.4. ja se tukee suoraan globaalia SmileTrain –kumppanuutta. Lue lisää www.gsksmiles.com

 
 

KIITOS!

Kampanjassa mukana:

L_GENERAL