Hampaiden vihlonnan hoito

Hampaiden vihlonnan hoito

Hampaiden vihlonnan hoito

Hampaiden vihlonnan hoito

Hammaslääkärin rooli

Hammaslääkäri voi vahvistaa kärsitkö vihlovista hampaista. Jos sinulla on ongelmia hampaissa, ota aina yhteyttä hammaslääkäriin.
Hammaslääkärisi voi kertoa sinulle parhaiten soveltuvasta suunhoitorutiinista, koska ja kuinka usein hampaat kannattaa harjata, sekä auttaa löytämään sinulle parhaan hampaidenharjaustekniikan. Jos hammaskiilteesi on altis hammaseroosiolle, kysy hammaslääkäriltä neuvoja hapokkaiden ruokien ja juomien nauttimiseksi. Voit myös kokeilla hammastahnaa, joka on erityisesti suunniteltu suojaamaan hampaita hammaseroosiolta, esimerkiksi Sensodyne Pro-Emaljia.

Miksi asiantuntijat suosittelevat Sensodynea?

Sensodyne tuotiin markkinoille vuonna 1961 ja sen jälkeen siitä on tullut hammaslääkäreiden eniten suosittelema hammastahna hampaiden vihlontaa vastaan - jopa yhdeksän kymmenestä hammaslääkäristä suosittelee Sensodynea.* Harjaamalla hampaat kahdesti päivässä Sensodyne lievittää hampaiden vihlontaa todistetusti.
Tiede on aina ollut Sensodynen taustalla. Vuosien ajan tutkijamme ovat suunnitelleet uudenlaisia hammastahnoja, jotka on erityisesti suunniteltu hampaiden vihlonnan lievittämiseen.

* Dental recommendation Tracking in Benelux Nordics; Nov 2020 GSK Data On File

Milloin kannattaa käydä hammaslääkärillä?

Muistathan, että hampaiden vihlonnan lisäksi hammaskipuun voi olla monta muuta syytä. Jos tunnet epämukavuutta tai kipua hampaissasi, käy hammaslääkärissä mahdollisimman pian. Suosittelemme, että käyt hammaslääkärin tarkastuksessa säännöllisesti.

The Sensodyne Online Check Up

Sensodyne-verkkotesti

Luuletko, että sinulla saattaa olla vihlovat hampaat? Verkkotestimme on hyödyllinen työkalu, jonka avulla opit lisää. Siihen menee vain muutama minuutti, ja voit tehdä sen vaikka heti.

Sensodyne-verkkotesti

HAMPAIDEN VIHLONTA