Vihlovien hampaiden hallinta

Vihlovien hampaiden hallinta

Vihlovien hampaiden hallinta

Vihlovien hampaiden hallinta

 Vihlovien hampaiden muu hoito

Hampaiden harjaaminen kahdesti päivässä erityisesti vihlontaa lievittävällä fluorihammastahnalla, kuten Sensodyne-hammastahnoilla, on yksi parhaista tavoista hallita hampaiden vihlontaa samalla, kun autat hampaitasi ja ikeniäsi pysymään terveinä. On kuitenkin olemassa myös muita tapoja lievittää hampaiden vihlontaa.

  • Älä jätä käymättä hammaslääkärillä Käy hammaslääkärin vastaanotolla säännöllisesti.
  • Ehkäise hampaiden narskutteluaJos tiedät, että narskuttelet yöllä hampaitasi, tai jos tunnet epämukavuutta hampaissasi aamulla herätessäsi, käy hammaslääkärissä kysymässä asiasta mahdollisimman pian.

Suosikkiruokiesi ja -juomiesi nauttiminen

Ajan myötä hapokkaat ruoat ja juomat saattavat aiheuttaa hammaskiilten kulumista. Näihin kuuluvat hedelmät ja hedelmämehut, hiilihapolliset juomat, musta kahvi ja tee, viini ja mikä tahansa, missä on terävä maku, kuten ketsuppi tai salaattikastike. Jos olet altis hammaseroosiolle, kysy hammaslääkäriltä neuvoa miten parhaiten nauttia hapokkaita ruokia ja juomia. Voit myös kokeilla hammastahnaa, joka on erityisesti suunniteltu suojaamaan hampaita hammaseroosiolta, kuten Sensodyne Pro-Emaljia

Opi lisää hampaittesi vihlonnasta

Opi lisää hampaiden vihlonnasta

Luuletko, että sinulla saattaa olla vihlovat hampaat? Verkkotestimme on hyödyllinen työkalu, jonka avulla opit lisää. Siihen menee vain muutama minuutti, ja voit tehdä sen vaikka heti.

Sensodyne-verkkotesti

HAMPAIDEN VIHLONTA